Hjärt- Lungräddning (HLR) och Första Hjälpen

  

Varje år drabbas ca 10.000 personer av plötsligt hjärtstopp i Sverige! Varje minut det dröjer innan HLR sätts in vid ett hjärtstopp minskar chansen till överlevnad med 10%

  

Det tar bara ca 2 timmar att lära sig hur och vad vi ska göra om vi råkar ut för att någon i vår omgivning drabbas av ett plötsligt hjärtstopp eller luftvägsstopp. Det kan hända hemma, på arbetet, bussen, restaurangen eller i affären. Lär dig kedjan som räddar liv idag!

Medicinsk Massage

  

Medicinsk Massage utgår från ett helhetstänk och har sin grund i den Svenska Klassiska Massagen

  

Medicinsk Massage utgår från en helhetstänk och har sin grund i den Svenska Klassiska Massagen med stretch och triggerpunktsbehandling. Du får även hjälp med tips och rekommendationer kring både träning, kroppshållning, ergonomi, avslappning, stretch och egenvård för att lindra dina besvär. Behandlingarna kan vara allt från lugna taktilabehandlingar till den tuffa idrottsmassage, allt anpassat efter dig och dina behov.

Personlig Träning

  

Träning ska vara rolig, varierad och framförallt utgå från just dina förutsättningar och mål.

  

Träning är så mycket mer än bara tunga vikter på ett gym. Det ska vara en träning som du ser som en naturlig del i ditt liv och som långsiktigt tar dig mot dina mål, utefter dina förutsättningar. All fokus är bara på dig!

Simning

  

Att kunna simma är en livförsäkring! Var rädd om dig själv och dina nära, lär er att simma

  

Att lära sig simma innebär en frihet och trygghet både hemma på sommaren och när vi åker på semester. Med rätt förutsättningar och med fokus på trygghet och glädje är det min övertygelse om att alla kan lära sig simma!