Medicinsk Massage

Medicinsk Massage

Medicinsk Massage är en sjukvårdande och hälsobefrämjande manuell behandlingsform, där vi behandlar och hjälper kroppens muskler och leder att fungera på bästa sätt.


Vi utgår från den Svenska Klassiska Massagen med stretch och triggerpunktsbehandling i samtliga våra behandlingar och kompletterar även med Revolving®, Deep Tussieu och Taktil behandling. Dagens människor har i många fall ett mycket stillasittande rörelsemönster vilket våra kroppar inte är byggda för i grunden. Ingen rörelse är bra om den är statisk, då den kan ge upphov till både spänningar, smärta så som i tex nackspärr eller ryggskott.


Så här kan ditt besök gå till:


Du får börja med att fylla i en hälsodeklaration där vi vill veta om du har några underliggande sjukdomar eller skador, äter någon medicin eller är allergisk. Terapeuten kan utföra vissa tester för att ställa en diagnos och få en helhetsbild så att behandlingen anpassas på bästa sätt för just dig. Ofta uppstår problem så som smärta, stelhet, domningar på grund av muskelspänningar och det kan då även påverka både leder och nerver. Du kan också få rekommendationer kring både träning, kroppshållning, ergonomi, avslappning, stretch och egenvård för att lindra dina besvär och hjälpa din kropp att återhämta sig och fungera på ett tillfredsställande sätt. Vid behov rekommenderas annan vårdgivare för mer eller djupare analys av just dina förutsättningar.

Som Medicinsk Massageterapeut ser vi till helheten och lägger fokus på hela kroppen och dess funktioner.


OBS! All form av sexuella anspelningar polisanmäls utan undantag!


För företag och organisationer som vill boka en massagebehandlingar på arbetsplatsen skicka en förfrågan till: info@nicetouch.se så återkommer vi till er för vidare information!


Kontakt

Adress: Bollmoravägen 113, Tyresö
Email: info@nicetouch.se
Telefon: 0733-85 36 26

Länkar till bokning:

Följ oss gärna

Copyright © All Rights Reserved.