Personlig Träning

Personlig Träning

Personlig Träning med fokus på dina förutsättningar och mål


Träning ska vara rolig, varierad och framförallt utgå från just dina förutsättningar och mål.

Träning är så mycket mer än bara gym och tunga vikter. Vi lägger upp en plan som fungerar i din vardag oavsett om du föredrar att träna utomhus eller inomhus, på gymmet eller hemma. Din träning kan vara fokus grundstyrka, balans, rörlighet eller bara välmående. Det är du som bestämmer och tillsammans gör vi en plan som fungerar långsiktigt.


Så här går 1:a mötet till:


På vår första möte får du fylla i en hälsodeklaration (alt. att du får den skickad till dig innan vårt första möte) och berätta hur du upplever ditt nuläge och vilka målsättningar du har med din träning. Du får även ange om du har några sjukdomar, skador eller annat som är relevanta och viktiga att känna till för din träning. Därefter sitter vi ned och pratar kring detta och vi gör en plan för hur och vad vi ska fokusera på och det är då grunden till våra efterföljande träffar. Vi kan även göra några tester av rörlighet, styrka och kondition då även detta är viktigt för vår planering.

Därefter bestämmer vi hur ofta vi ska träffas, och du väljer själv vilket av de olika träningspaketen som känns bäst för dig. Inför vårt nästkommande möte tar jag fram ett träningspass med övningar som hjälper oss att nå ditt mål på sikt. (Se till höger vilka paket som finns och vad de innehåller)


Kontakt

Adress: Bollmoravägen 113, Tyresö
Email: info@nicetouch.se
Telefon: 0733-85 36 26

Länkar till bokning:

Följ oss gärna

Copyright © All Rights Reserved.